Ajurvéda - cesta k zdravému a dlhému životu

Všetko o ajurvéde, jej princípoch, dôležitých bylinách a jej vplyve na naše zdravie

INDICKÁ MRKVOVÁ TORTA

Ingrediencie: 350g nastrúhanej mrkvy, 200g hladkej múky, 170g práškového cukru, 180ml arašidového oleja alebo ghí maslo, 200g mletých orechov, 1 PL kardamónu, vanilkový cukor, 1 ČL sódy bikarbony, 1 ČL himalájskej soli, 100g pomletých hrozienok alebo ďatlí, 2 celé vajcia

Postup: všetky ingrediencie vymiešame, vylejeme do vopred vymastenej tortovej formy a  pečieme v rozohriatej rúre asi 45 min pri 180 °C. Po upečení a vychladnutí tortu posypeme  práškovým cukrom a škoricou.

Príjemné a zdravé maškrtenie!

 

Zdieľať