Ajurvéda - cesta k zdravému a dlhému životu

Všetko o ajurvéde, jej princípoch, dôležitých bylinách a jej vplyve na naše zdravie

V dnešnej dobe, ktorá nám ponúka množstvo nástrah v podobe širokej  ponuky lákajúcich potravín či už zdravších alebo menej zdravých, rôznych dobrôt a pochutín si častokrát aj nevedomky, postupne a pomaly oslabujeme naše tráviace  a detoxikačné orgány. Rozhodneme sa ísť na preventívnu prehliadku, v nádeji, že všetko bude v poriadku ,ale výsledky nás častokrát vôbec nepotešia. Máte zvýšený alebo vysoký cholesterol, vypočujeme si z úst lekára. Samozrejme, že pre lekára nie je problém napísať recept s liekom, ktorý nám zaručene hladinu cholesterolu upraví. A my zrazu stojíme pred otázkou „čo robiť“?

 

Nie je vôbec tajomstvom, že lieky určené na zníženie cholesterolu, ponúkané klasickou medicínou majú veľké množstvo vedľajších účinkov. Potešujúci však je FAKT, že už aj samotní lekári odporúčajú svojim pacientom fermentovanú červenú ryžu, ktorá hladinu cholesterolu dokáže veľmi dobre upraviť a okrem mierneho vysúšania, nemá žiadne vedľajšie účinky.

Práve túto ryžu nájdete v našom produkte s názvom AN-KAK.

Po stáročia sa používa v prírodnej liečbe. Extrakt sa získava fermentáciou ryže pomocou kvasiniek  Monascus Purpureus. Fyziologický účinok prášku z kvasenej ryže, spočíva v látkach nazývaných Monakolíny, vznikajúcich fermentáciou. Monakolíny sú skupinou látok, vyskytujúcich sa vo farmaceutických preparátoch, ktoré znižujú hladinu cholesterolu a triacylglycerolu, takže chráni naše srdce.

Himalájska červená ryža je druh krátkozrnnej ryže, ktorá je pestovaná vo východných Himalájach. Je významným zdrojom vlákniny, antioxidantov, vitamínu B a mastných kyselín.  Užíva sa 2x denne po jednej kapsule spolu s jedlom.

V prípade, že je vaša pečeň z akéhokoľvek dôvodu vyčerpaná a neplní si svoju funkciu tak, ako by mala, odporúčame posilniť jej činnosť produktom LIVER PLUS. Pravidelným užívaním tohto produktu a úpravou stravy sa určite vaše pečeňové testy upravia.

LIVER PLUS je prírodnou zmesou 3 bylín, ktoré majú priaznivý vplyv na správnu funkciu pečene. Pôsobia na metabolizmus tukov a krvného cukru, Je nutné spomenúť úžasnú himalájsku bylinu KUTKI rastúcu v nadmorskej výške nad 3000 metrov. Nazýva sa likvidátorom škodlivín a považuje sa za najsilnejšiu bylinu na pečeň, pričom podporuje aj tvorbu enzýmov. Užíva sa 1 až 2 kapsuly 2x denne.  Aj tieto produkty nájdete v našom eshope.

 

 

Zdieľať